***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Зеленски иска България да отмени ограниченията за украинския износ. Съд призна Тръмп за виновен за сексуално посегателство


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 10 май   

 

Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани за анулация на краткотрайните европейски ограничавания върху украинския експорт на зърнени култури за пет страни, измежду които и България, наложени до 5 юни. 

От Киев още веднъж желаеха от съдружниците още оръжия, с цел да отхвърлен съветските сили и предизвестиха, че предстоящата контраатака може да не даде бързи резултати.

***

Присъдата по делото е първият път, когато Тръмп е изправен пред правни последствия за обвинявания в полово непозволено държание, датиращи от десетилетия и включващи дузина дами.

Карол подаде иск против Тръмп предходната година, потвърждавайки, че я е изнасилил в съблекалнята на първокласния магазин Bergdorf Goodman на Пето авеню в Манхатън през 1996 година

***

Кандидат за министър председател ще бъде сегашният български еврокомисар Мария Габриел. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

„ Искам да прибавя към нейната биография, че даденото на България и българския еврокомисар са нововъведенията, научните проучвания, културата и младежта. Теми, по които мисля, че всички имаме в стратегиите си написано много ", добави той.

***

„ Личността в този случай няма значение, тъй като Мария Габриел не е единственият човек в ГЕРБ, който е изпълнявал почтено своите отговорности. 

Партия ГЕРБ има най-различни хора в нея и ние сме твърдо уверени, че в нея има както хора от едната страна на барикадата, по този начин и от другата страна на барикадата, само че въпросът е кардинален “, изясни някогашният министър на нововъведенията в кабинета „ Петков ".

***

„ Мария Габриел от 20 години не е в България и не познава страната. Хубавото е, че не е взела участие в корупционни схеми, други ще ги вършат вместо нея. 

Тя е Кирил Петков, само че в пола, а той даже повече имаше опит с бизнес у нас. 

Това не значи, че няма да бъде добър министър председател, стига другите политически сили да я одобряват съществено “. 

Това сподели за „ Твоят ден " някогашният екоминистър и финансов специалист Емил Димитров.

***

***

" Правим всичко допустимо, с цел да стигнем до причинителите и поръчителите на този гърмеж. Има съответни данни, които сочат към избрани лица ".

Това съобщи в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Иван Демерджиев във връзка опита за нападение против основния прокурор.

***

Дни преди основния избор в Турция - президентът Реджеп Ердоган даде обещание съществено нарастване на заплатите. Така възнаграждението на близо 700 000 чиновници, работещи в публичния бранш, ще бъде увеличено с близо 50%.

***
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР